... همیشه در دسترس ...

طبقه بندی موضوعی

۲ مطلب در فروردين ۱۳۹۴ ثبت شده است


Windows 10  to WindowsPhone 8.1

سرانجام مایکروسافت نسخه پیش‌نمایش فنی ویندوز 10 را برای گوشی‌های ویندوزفونی منتشر کرد که با نسخه نهایی خیلی فاصله دارد. ولی شاید شما عجله داشتید تا ماجراجویی جدیدی را تجربه کنید اما از نتیجه چندان راضی نبودید و شاید هم خیلی زود پشیمان شده‌اید. نکته مهم اینجاست که همیشه اگر زود به فکر باشید، راه بازگشتی وجود دارد.

به نقل اززومیت؛ با اینکه این به‌روزرسانی از قابلیت‌های زیادی پشتیبانی می‌کند، ولی دارای باگ‌ها و مشکلات زیادی است که شما را مجبور می‌کند به نسخه پایدار ویندوزفون 8.1 مایکروسافت بازگردید. بنابراین در یک آموزش ساده و در چند گام راه بازگشت را به شما نشان خواهیم داد. تنها به گوشی ویندوزفونی خود، کابل USB، سیستم کامپیوتری و ابزار Phone Recovery Tools نیاز دارید.

windowsrecoverytool1

1- ابتدا از این آدرس ابزار بازیابی گوشی ویندوزی یا همان Windows Recovery Tools را روی کامپیوتر خود دانلود کنید.

2- گوشی ویندوزفونی خود را با استفاده از کابل یو‌اس‌بی به کامپیوتر متصل کنید. اگر گوشی به صورت خودکار شناسایی نشد، آن را از سیستم جدا کرده و سپس بر روی گزینه My Phone was not detected کلیک کنید و دستورالعمل‌های نمایش داده شده را دنبال کنید.

3- بعد از شناخته‌شدن گوشی روی مدل و عکس آن کلیک کنید تا بقیه مراحل ادامه پیدا کند.

4- در صفحه بعدی نسخه‌های نرم‌افزاری موجود نمایش داده می‌شود. در قسمت پایین روی گزینه reinstall کلیک کنید.

5- قبل از انجام هر کاری پیشنهاد می‌شود که از اطلاعات گوشی خود پشتیبان بگیرید. سپس روی دکمه ادامه یا continue کلیک کنید.

6- ابزار ریکاوری، دانلود و نصب فرم‌ویر مورد نظر را آغاز می‌کند. بسته به سرعت اینترنت شما زمان این مراحل می‌تواند متفاوت باشد ولی در مجموع فایل‌های نصبی حدود 1.7 گیگابایت حجم دارند. مطمئن شوید که هنگام انجام کار کابل USB را قطع نکنید.

7- اگر همه چیز درست انجام شود، پیامی به صورت Operation successfully completed نمایش داده می‌شود.

نکته مهم: انجام این ریکاوری تمامی اطلاعات موجود روی دستگاه شما را پاک می‌کند و به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم قبل از شروع کار از اطلاعات خود روی حافظه microSD یا فضای OneDrive فایل پشتیبان تهیه کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ فروردين ۹۴ ، ۱۴:۲۹

اگر دانشجو، استاد دانشگاه یا پژوهشگر باشید، یکی از علاقمندی های شما جمع کردن مقادیر خارج از شماری مقالات علمی از فضای آنلاین است. این دست از مقالات برای پایان نامه ها، کنفرانس ها و کتابهای در حال نگارش، بسیار اساسی هستند اما در حالی که تعداد زیادی مجلات علمی و تخصصی آنلاین وجود دارد، اغلب آنها پولی هستند. امروز نکاتی برای دسترسی قانونی رایگان به منابع مورد نیاز شما را در این مجلات یادآور میشویم.

به گزارش «تابناک» اولین قدم و ابتدایی ترین راه برای شروع، داشتن ذهنی روشن در مورد موضوع مورد جستجو است. این مسئله از این روی اهمیت دارد که جستجوی دقیق موضوع شما را با احتمال بیشتری به منبع مورد نظر هدایت میکند. کلید واژه ها بهترین هدایت کننده های شما به سمت مقالات علمی رایگان هستند:

دسترسی رایگان و قانونی به مقالات علمی آنلاین

1 – رجوع به Google Scholar

دانشجویان قطعا با این سرویس گوگل آشنا هستند. این سرویس یک ابزار فوق العاده برای جستجوی کتاب ها، مقالات علمی و دانشگاهی است. کافی است Scholar.google.com را وارد کنید و سپس موضوع مورد نظر خود را جستجو نمایید. سع کنید تا حد ممکن این موضوع دقیق و بدون حاشیه باشد:

دسترسی رایگان و قانونی به مقالات علمی آنلاین

همچنین میتوانید با کلیک بر روی منوی افتادنی سمت راست، به جستجوی پیشرفته بروید و در آنجا مقالات مورد نظر را با استففاده از نام نویسنده، تاریخ انتشار، ناشر و عنوان جستجو نمایید. اما در اغلب موارد یک جستجوی ابتدایی و ساده نتایج بیشتری را در اختیار شما قرار میدهد.

دسترسی رایگان و قانونی به مقالات علمی آنلاین

2 – دانلود PDF های رایگان از Google Scholar

در اغلب موارد تعدادی فایل PDF رایگان برای دانلود در صفحات اول جستجوی شما و در موضوع مورد نظر نمایش داده میشود. در این صورت شما بسیار خوش شانس هستید و کافی است برای دانلود آنها قادام کنید. البته در برخی موارد نیز شما به صفحات خلاصه مقالات هدایت میشوید که باید اصل مقاله را از آن وب سایت خریداری کنید:

دسترسی رایگان و قانونی به مقالات علمی آنلاین

اما هدف ما دسترسی رایگان به مقالات است و در اینجا است که JSTOR بسیار کاربردی است.

3 – دسترسی رایگان به مقالات از JSTOR

اگر PDF های رایگان پیدا شده در گوگل نیاز شما را برطرف نمیکند، میتوانید به وب سایت JSTOR مراجعه کنید – JSTORE.org – تا ادبیات پژوهش خود را غنی تر کنید. این وب سایت یک پایگاه داده مجلات و تحقیق و پژوهش آنلاین است. ایجاد یک حساب کاربری رایگان است، پس یک حساب کاربری برای خود ایجاد کنید و به این وسیله قادر خواهید بود تا سه مقاله را به شکل رایگان در حساب خود و در بخش Shelf ذخیره کنید.

دسترسی نا محدود به مقالات ماهیانه 19.50 دلار هزینه دارد، اما خوش بختانه JSTOR به شما اجازه دسترسی رایگان PDF ها را میدهد. شما در بخش Shelf قادر به ذخیره سه مقاله به شکل کامل برای خواندن هستید و اگر بیش از سه مقاله مورد نیاز خود پیدا کردید به سادگی میتوانید یکی از مقالات را از Shelf خارج کرده و مقاله جدید را جایگزین آن کنید:

دسترسی رایگان و قانونی به مقالات علمی آنلاین

کافی است کلید واژه های موضوع خود را جستجو کنید. البته توجه داشته باشید که این جستجو منحصر به منابع موجود در JSTOR خواهد بود. اما بر اساس تجربه میتوان گفت تقریبا مقالات بسیاری در موضوع مورد نظر بر روی JSTOR پیدا خواهید کرد، زیرا این یک پایگاه داده عظیم از مقالات علمی است.

به این ترتیب و با استفاده از Scholar گوگل و امکان دسترسی رایگان JSTOR میتوانید در آن واحد تقریبا به چند مقاله علمی معتبر و به روز در موضوع خود دسترسی پیدا کنید. اگر این تعداد برای شما کافی نیست، همیشه پیدا کردن مسیر های ارتباط با نویسندگان یکی از بهترین راه های دسترسی به منابه مورد نیاز است، هر چند طولانی و زمان بر.

اغلب این نویسندگان نسخه دیجیتالی آثار خود را به سادگی در اختیار دانشجویان قرار میدهند و از توجه دانشجویان به کار علمی ود خشنود نیز میشوند. تنها موضوع بر سر زمان و پیدا کردن نویسنده است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ فروردين ۹۴ ، ۰۸:۵۵